Ballina Vendi RUCI KOMENTON DJEGIEN E MANDATEVE NGA OPOZITA

RUCI KOMENTON DJEGIEN E MANDATEVE NGA OPOZITA

2

Integrimi I vendit në Bashkimin Europian kërkon përmbushtjen e disa përgjegjësive, një pjesë e të cilave për kryeparlamentarin Gramoz Ruci, janë plotësuar e ndërsa të tjera janë në realizim e sipër. Për kreun e kuventit Rucin të jesh antifashist dhe Europian  do të thotë ti përkushtohesh dhe ti nënshtrohesh  verdiktit të votuesve dhe të mos braktisësh pozicionin ku të ka vendosur vota e popullit ju referuar në këtë mënyrë djegies së mandateve nga ana e opozitës 

https://youtu.be/EF-7TPS31OQ