tvkombi
tvkombi

RRUGORET NE AKSION, 125 MASA ADMINISTRATIVE NE 1 DITE

Vendi

Publikuar ne:16:59 - 11/03/2018

Rritja e parametrave te sigurise ka bere qe rrugoret ne Fier te vijojne kontrollet, kryesisht ne akset hyrese dhe dalse te qytetit. Gjate kontrolleve I jane terhequr lejet e drejtimit te automjetit 12 shtetasve, ndersa jane vendosur edhe 125 masa administrative. Sanksione te forta do te kete per perdoruesit e pijeve alkolike

https://youtu.be/DNkZJW8bFPE

Ju sugjerojmë