Ballina Vendi ROSKOVECI, NISIN PUNIMET PER RIKUALIFIKIMIN URBAN

ROSKOVECI, NISIN PUNIMET PER RIKUALIFIKIMIN URBAN

2

Nisin punimet per rikualifikimin urban te Qendres se Roskovecit . Projekti ne fjale qe financohet nga Fondi Shqiptar i zhvillimit kap nje vlere rreth 300 milion lek te reja.  Siperfaqja e zbatimit te projektit shtrihet ne nje territor prej 3,5 ha dhe parashikon rikonstruksion dhe kyerje  te godinave , lulishte dhe mjedise shlodhese per komunitetin .

https://youtu.be/ofZztDNEAWg