Ballina Vendi FEMIJET JETIM, BASHKIA FIER SHPERNDAN PAKOT E FUNDVITIT

FEMIJET JETIM, BASHKIA FIER SHPERNDAN PAKOT E FUNDVITIT

2

Bashkia Fier ka organizuar një aktivitet festiv me rastin e festive të fundvitit për të gjithë fëmijët jetim të Bashkisë Fier. vepritaria ka nisur me nje koncert festiv, pjese e te cilit kane qene femije te qendres se aktiviteteve kulturore. Kryetari i Bashkisë Armando Subashi, përvec urimit dhe premtimit se do të vazhdojë të mbështesë dhe nxisë politika lokale sociale, ka shpërndarë dhe dhurata sinmbolike për të gjithë këta fëmijë.

https://youtu.be/W5y06bBECpA