tvkombi
tvkombi

“ROMACTET”, NISIN AKTIVITETET EDHE NE ROSKOVEC

Vendi

Publikuar ne:19:46 - 06/04/2018

Edhe per bashkine e Roskovecit Komuniteti Rom eshte dhe do te mbetet ne vemendjen dhe perkushtimin e saj. “Romactet”, programi I financuar nga Keshilli I Evropes, ka bere bashke ne Roskovec aktore dhe komunitet, ne nje veprimtari qe I hap rrugen nje projekti te gjate, me ne qender integrimin e komunitetit rom.

https://youtu.be/j5J8JCOW6-g

Ju sugjerojmë