Ballina Vendi “ÇAMERIA REPUBLIKE”, MARSHIM I KOMUNITETIT CAM NE FIER

“ÇAMERIA REPUBLIKE”, MARSHIM I KOMUNITETIT CAM NE FIER

2

“Cameria Republike”. Ka qene kjo kryefjala e nje marshimi te bere ne Fier nga pjestar te komunitetit cam te ardhur nga Vlora dhe Jugu I vendit, te cilet kane pershkuar rruget kryesore te qytetit te Fierit. Sipas organizatoreve te ketij marshimi paqesor kerkohet sensibilizim, tanime jo vetem i popullit shqiptar por edhe politikaneve te majte dhe te djathte ti bashkohen kesaj kauze e cila kerkon trojet shqiptare ne Cameri.

https://youtu.be/I9RlDBXuEsg