Ballina Vendi RISTA NE LIBOFSHE E MBROSTAR: VEMENDJE E SHTUAR NDAJ ARSIMIT

RISTA NE LIBOFSHE E MBROSTAR: VEMENDJE E SHTUAR NDAJ ARSIMIT

2

Dita e pare e shkolles ka qene ne fokus te vizitave dhe urimeve te deputetet socialiste Adelina Rista, ne shkollat e Njesive Administrative Libofshe dhe Mbrostar ne Fier. Duke u ndalur tek arritet ne fushen e arsimit, deputetja Rista ka uruar kete fillim vit, duke ven theksin edhe tek nje nder nismat me te medha te ndermarra kohet e fundit, ajo e shperndarjes se librave falas

 

 

 

https://youtu.be/2PP872mUq8g