tvkombi
tvkombi

RIKONSTRUKTOHET RRUGA E VARREZAVE NE PLYK

Vendi

Publikuar ne:15:47 - 04/05/2018

Po shkon drejt perfundimit rikonstruksioni I rruges se varrezave te fshatit Plyk. Kjo rruge ka qene nje nga problematikat e vazhdueshme te banoreve te fshatit, te cilet kane shkuar deri ne protesta per rehabilitimin e rruges. Pak kohe me pare nisen punimet per rikonstruiksionin e rruges dhe se shpejti perfundojne.

https://youtu.be/kyf8_HrUJfM

Ju sugjerojmë