Ballina Vendi RRUGA E DAULLASIT, NIS RIKONSTRUKSIONI I AKSIT DREJT QYTETIT

RRUGA E DAULLASIT, NIS RIKONSTRUKSIONI I AKSIT DREJT QYTETIT

2

Kete te premte ka nisur asfaltimi I rruges Daullasit, nje aks I shkurter por problematik per me shume se 3 mije banore te kesaj zone. Nga ana e Ndermarrjes se Puneve Publike vijon puna dhe brenda pak ditesh rruga do te vij jo vetem me standard, por edhe me nje imazh te ri

https://youtu.be/JZvX384f1WA