Ballina Vendi RAMA PER TRANSFORMIMIN E GJANICES: CKA PO BEHET NE FIER ESHTE NJE...

RAMA PER TRANSFORMIMIN E GJANICES: CKA PO BEHET NE FIER ESHTE NJE SPEKTAKEL I VERTETE

2

Kryeministri Edi Rama, ka gjetur edhe nje tjeter moment per te vleresuar punen qe po behet ne qytetin e Fierit, ne transformimin e qytetit dhe vecanerisht ne rehabilitimin e lumit Gjanice. I ftuar ne emisionin “Java” ne televionin publik shqiptar, krye I qeverise, e ka vecuar Fierin si nje nga ato Bashki ku po realizohen projekte te medha dhe ku mbeshtetja e qytetareve per zbatimin e tyre eshte e forte.

 

https://youtu.be/0-rYmESAU-s