Ballina Vendi QENDRA “HORIZONT”, VEPRIMTARI SENSIBILIZUESE PER AUTIZMIN NE FIER

QENDRA “HORIZONT”, VEPRIMTARI SENSIBILIZUESE PER AUTIZMIN NE FIER

6

Edukimi dhe ndergjegjesimi I njerezve rreth Autizmit, ka qene ne qender te nje fushate sensibilizuese, organizuar ne Fier nga Qendra Horizont. Pjestare te kesaj qendre, frekuetues te saj, kane shperndare fletpalosje, per te treguar se me nje femije autik, nese punohet me perkushtim arrihen shume rezultate. Keto te fundit jane pohuar edhe ngra prinder te ketyre femijeve, te cilet kane shtuar se me pak perkushtim, shume gjera mund te ndryshojne.

https://youtu.be/bzWJzeCZ-rI