tvkombi
tvkombi

QENDRA HORIZONT, MIKEPRITESJA E FEMIJEVE ME AFTESI TE VECANTA

Vendi

Publikuar ne:19:01 - 01/02/2019

Kronika ne vijim na sjell nje dite pune ne qendren Horizont ne Fier, endren qe mirepret cdo dite femijet me aftesi te vecanta. Perves mesimit dhe terapive, femijet ne kete qender argetohen dhe nxjerrin ne pah edhe talentet e tyre. Nen kujdesin e vecante te mesuesve dhe drejtuesve te kesaj qendre, femijet ndjehen si ne shtepine e tyre.

https://youtu.be/IfcD2hxsRzo

Ju sugjerojmë