Ballina Vendi PUNIMET NE NENSTACION, NDERPRERJE E DISAORESHE E ENERGJISE PER DY DITE

PUNIMET NE NENSTACION, NDERPRERJE E DISAORESHE E ENERGJISE PER DY DITE

2

Per dy dite me radhe, me 28 dhe 29 qershor, nga ora 09.00-13.00 disa zona te qyteti te Fierit nuk do te furnizohen me energji elektrike. Burime prane OST bejne me dije se kjo nderprerje eshte e detyruara, pasi ne dy nenstacione do te kryehen punime te planifikuara. Po te njejtat burime kane publikuar edhe pjeset e qytetit qe mbeten pa energji.

 

 

 

https://youtu.be/cYwhn8YxG9E