tvkombi
tvkombi

PUNIMET E TAP, PESHKATARET E SEMANIT KERKOJNE RRUGE

Vendi

Publikuar ne:16:56 - 09/11/2018

Peshkataret e zones se Semanit ne Fier, si dhe fermere te kesaj zone, kane kerkuar hapjen e nje rruge dytese, e cila sipas tyre eshte bllokuar pas punimeve qe TAP po kryen pergjate bregdetit. Sot ata jane shprehur se nuk kane mundesi te shkojne prane vendit ku peshkojne dhe tokave te tyre, ndersa e vetmja mundesi eshte hapja e nje rruge dytesore nga TAP.

 

https://youtu.be/HBhZAwIbEjE

Ju sugjerojmë