tvkombi
tvkombi

MUNGESA E PAGESAVE PER BY PASS-IN, PROTESTE NE MBROSTAR

Vendi

Publikuar ne:17:10 - 09/11/2018

600 punonjes te firmave nenkotraktore dhe perfaqesues te ketyre te fundit, jane ngriut ne nje proteste diten e sotme ne Mbrostar, nga ku kane kerkuar pagesat e prapambetura per punimet e kryera ne By passet e Fierit dhe Vlores. Per te 12 here ne proteste, ata jane shprehur se deri tani nuk eshte marre asnje mase, duke kerkuar nderhyrjen e Kryeministrit dhe Ministrise se Energjitikes, si te vetmet autoritete qe mund ti japin zgjidhje situates se krijuar.

 

https://youtu.be/SujzqKnL_OU

Ju sugjerojmë