Ballina Vendi PROTESTA E NAFTETAREVE, REAGON BANKERS PETROLEUM

PROTESTA E NAFTETAREVE, REAGON BANKERS PETROLEUM

2

Kompania Bankers Petroleum ka reaguar pas protestave te naftetareve ne Fier, pasi pretendojne se puna ne rafinerinerine e kompanise Tosk Energji eshte nderprere si pasoje e mos-furnizimit me nafte bruto. Bankers Petroleum thote se punonjesit jane duke u perdorur si presion kundrejt kompanise Bankers kur ne fakt eshte Tosk Energji qe ka deshtuar ne permbushjen e termave te kontrates dhe ne mbajtjen e nje marredhenieje korrekte ndermjet dy bizneseve.

https://youtu.be/v_-fNCl_4XA