Ballina Vendi AKSIDENTI NE VARIBOB, NJERI PREJ TE MBIJETUARVE TREGON PERPLASJEN FATALE

AKSIDENTI NE VARIBOB, NJERI PREJ TE MBIJETUARVE TREGON PERPLASJEN FATALE

2

Menyr Lamaj, njeri prej te plagosurve nga aksidenti I ndodhur ne Varibob, ka treguar ate cka ndodhi nje nate me pare. I demtuar ne nje pjese te mire te trupit Lamaj eshte ndalur tek perplasja qe I mori jeten kusheririt te tij dhe nje tjeter personi, ndersa ka shtuar se gjithcka ndodhi brenda pak minutave.

https://youtu.be/6d5Da75SLRE