Ballina Vendi PRITET E HAPJA E TENDERIT PER GJANICEN

PRITET E HAPJA E TENDERIT PER GJANICEN

2

22 korriku shenon edhe hapjen e procedurave per tenderimin e qendres se qyteti te Fierit. Projekti me vlerë 5.6 milionë euro, nisë nga shtrati i lumit Gjanica; rikonstruksioni i fasadave në qendër të qytetit dhe instalim i rrjetit ndriçues në disa rrugë. Grafiku i punimeve përcakton një kohështrirje prej 18 muajsh, ku pervec te tjerave do të përfshihet ndërtimi i tre urave mbi lum si dhe ndërtimi i një parkimi nëntokësor nën qendrën e qytetit per 100 automjete.

 

 

https://youtu.be/tGp_aa2QAn0