tvkombi
tvkombi

STINA E VERES, MJEKET: KUJDES NGA INFEKSIONET

Vendi

Publikuar ne:15:58 - 22/07/2018

Stina e veres shoqerohet edhe me infesksione te ndryshme, ndaj edhe kujdesi ne menyren e te ushqyerit duhet te jete maksimal. Per mjekun e spitalit rajonal Fier Ndricim Bala, stina e nxehte shoqerohet me patologji gastrointerite dhe ekzematike.

 

 

 

https://youtu.be/eZSSNnZeh1k

Ju sugjerojmë