Ballina Vendi PRIM’ORDINE, ARBEN KOLIÇI SJELL EKSPOZITEN PERSONALE NE FIER

PRIM’ORDINE, ARBEN KOLIÇI SJELL EKSPOZITEN PERSONALE NE FIER

3

Eshte celur ne mjediset  e galerise se arteve “Vilson Kilica” ne Fier ekspozita personale e grafistit Arben Koliçi .  Qe prej titullit “PRIM’ORDINE”,  por dhe ne brendesi , autori eshte inspiruar dhe ka stilizuar artin e tij ne format primordial. Aktiviteti eshte ndjekur me interes nga artedashesit Fierak, te cilet prej kohesh tashme kane vatren e tyre te kultures,ne galerine e arteve.

https://youtu.be/oIRxnEzcbmQ