Ballina Vendi PATOS FSHAT, PRISHET QENDRA SHENDETESORE PER TE NDERTUAR NJE TE RE

PATOS FSHAT, PRISHET QENDRA SHENDETESORE PER TE NDERTUAR NJE TE RE

2

Edhe pse banoret protestuan per qendren shendetesore te Patosit Fshat, ishte vendosur qe me pare shembja e saj dhe ndertimi I nje godinte te re. Godina ekzistuese e cila nuk garantonte asnje funksion si nga kushtet higjienike, infrastruktures apo pajisjes me mjete, tashme eshte shembur dhe sipas administratorit te Njesise Portez, do te nis ndertimi I nje qendre te re.

https://youtu.be/ykLLPTgIa4s