tvkombi
tvkombi

“POLIKOMUNITET – SE BASHKU PER NJE KOMUNITET TE SIGURT”

Vendi

Publikuar ne:15:48 - 29/03/2018

Qendra “Epoka e Re” ne Fier ka qene mikepritesja e takimi me teme “Polikomunitet – Se bashku per nje komunitet te sigurt”. Bashkepunimi mes qytetareve dhe policise ka qene ne qender te diskutimeve mes te pranishmeve, te cilit ishin perfaqesues te policise, institucioneve te ndryshme, shoqerise civile etj.

https://youtu.be/MnfnlLb9ey0

Ju sugjerojmë