Ballina Vendi PERKUJTOHET 74 VJETORI I BETEJES SE MARGELLICIT

PERKUJTOHET 74 VJETORI I BETEJES SE MARGELLICIT

2

Eshte perkujtuar kete te enjte 74 vjetori I Betejes se Margellicit. Te pranishem ne ceremonine e organizuar me kete rast ishin  Prefekti i Qarkut Fier z.Baki Bala, Kryetari i Keshillit te Qarkut z.Vangjel Ndreko, Perfaqesues te Organizates se Veteraneve dhe Familjeve te Deshmoreve Fier e Patos, Shoqatat Atdhetare-Kulturore, qytetare, mesues dhe nxenes. Ne fjalen e saj pershendetese Kryetarja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj, vleresoi kontributin e kesaj zone ne lufte Antifashiste Nacionalçlirimtare, dhe ne veçanti vepren e heronjeve dhe deshmoreve te rene ne kete beteje.

https://youtu.be/3FbHQOyxTQU