Ballina Vendi POLICIA NE NJE JAVE, JA CFARE KA NDODHUR NE FIER

POLICIA NE NJE JAVE, JA CFARE KA NDODHUR NE FIER

2

Gjate javes qe lam pas Drejtoria Vendore e policise Fier dhe Komisariatet ne varesi te saj kane ndermarre nje sere masash per parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmerise. Ne nje njoftim per mediat behet me dije se gjate kesaj jave, ne gjithe Qarkun Fier jane proceduar penalisht 47 shtetas, jane plotesuar 6 kerkese padi per tu paisur me urdher mbrojtje ndersa jane vendosur 684 masa administrative dhe jane terhequr 10 leje drejtimi per tejkalim te normave te shpejtesise.

https://youtu.be/91ZrSP_BFeA