tvkombi
tvkombi

96 VJECARI MESAZH TE RINJVE: VOTA NE 30 QERSHOR ESHTE SHUME E RENDESISHME

Vendi

Publikuar ne:19:36 - 27/05/2019

Sot eshte 96 vjec dhe kur ka votuar per here te pare ne vitin 1945 ka qene vetem 22. Çufe Velihasaj, me origjne nga Kurveleshi, por banor ne Fier, kujton se si kane qene zgjedhjet ne ate periudhe, kur nuk votohej me flete votimi por me kokrra, madje kete process, sipas tij, e paraprinte nje feste e madhe.  Nderkohe 96 vjecari ka nje mesazh edhe per te rinje, te behen pjese e  zgjedhjeve me 30 qershor, panvarsisht situates se rremujshme qe po I paraprin ato.

https://youtu.be/kaOWJC8mcV0

Ju sugjerojmë