Ballina Vendi PEZULLIMI I PUNIMEVE TE BYPASSIT, RIKTHEHEN PROTESTAT

PEZULLIMI I PUNIMEVE TE BYPASSIT, RIKTHEHEN PROTESTAT

2

Perfaqesues te 55 kompanive nenkotraktore, te cilat kane punuar per ndertimin e Bypassit te Fierit jane ngritur serish ne proteste. Per te 9 here, brenda nje kohe te shkurter, ata kane ngritur zerin, per likujdimin e shumave te prapambetura, per te cilat pretendojne se kane punuar. Prostestuesit kane theksuar se deri tani kerkesat e tyre kane rene ne vesh te shurdher, dhe nese brenda nje jave nuk gjejne zgjidhje, do te futen ne greve urie perpara Ministrise se Transporteve ne Tirane.

 

 

https://youtu.be/XZGKl0UyZHg