tvkombi
tvkombi

PERMBYTJET, FERMERET E KAFARAJT NE PROTESTE

Vendi

Publikuar ne:16:56 - 19/02/2018

Te perfshire dy here nga permbytjet, ato te dhjetorit dhe te ketij fillim shkurti, fermeret e zones se Kafarajt ne Fier jane ngritur ne proteste kete te hene. Sipas tyre ka munguar interesimi per te pare nga afer situaten, ndresa kane shtuar se duhen marre masa qe te tilla katastrofa te mos perseriten. Ata kane shtuar se nese nuk gjendet nje zgjidhje do te pershkallezojne protestat.

https://youtu.be/8EzM3QgU3oU

Ju sugjerojmë