Ballina Vendi PERFUNDON FAZA E PARE E PROJEKTIT PER TRAJTIMIN E MBETJEVE URBANE NE...

PERFUNDON FAZA E PARE E PROJEKTIT PER TRAJTIMIN E MBETJEVE URBANE NE FIER

2

Fieri me ne fund do te shpetoje nga gangrena e trasheguar mjedisore si pasoje e pirgjeve te plehrave qe mblidhen e digjen pa asnje kriter. Kryeministri Edi Rama, kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi, shoqeruar nga kryetari I Bashkise se Fierit Armando Subashi inspektuan perfundimin e fazes se pare te projektit per impiantin e trajtimit te mbetjeve urbane te qarkut Fier i cili zgjidh perfundimisht problemin e mbetjeve urbane, sipas standardeve te percaktuara nga Bashkimi Europian te sigurise, te mbrojtjes se shendetit dhe mjedisit.

https://youtu.be/wCxgzB3RD9Q