tvkombi
tvkombi

PERFSHIHET NGA FLAKET MAGAZINA ME KAFE

Vendi

Publikuar ne:16:40 - 03/09/2018

Nje makazine kafeje eshte perfshire nga flaket ne qytetin e Fierit. Mesohet se pasoje e zjarrit ka qene nje shkendije elektrike ndersa demi I shkaktuar shkon ne rreth 500 mije euro. Nga flaket jane djegur te gjitha pajisjet e magazines, si dhe rreth 70 tone kafe.

 

 

 

https://youtu.be/JTkqjYDSRXE

Ju sugjerojmë