Ballina Vendi PER PATOSIN QE DUAM, BALILAJ VIJON TAKIMET ME BANORET

PER PATOSIN QE DUAM, BALILAJ VIJON TAKIMET ME BANORET

2

Gjate kate viteve te fundit eshte bere shume, por jo gjithcka, ndaj kerkohet mbeshtetje ne 30 qershor per te vijuar punet e nisura. Keshtu do t’u drejtohet kryebashkiakja e Patosit Rajmonda Balilaj banoreve te lagjeve “29 marsi” dhe “Dukas Breg”, ne takimet qe ka zhvilluar me keta te fundit. Balilaj ka parashturar perpara banoreve disa prejt atyre invesimeve te kryera qe kane tjetersuar Patosin, ndersa nuk ka lene pa permendur edhe projekte te tjera te cilat do te vijojne te zbatohen edhe pas 30 qershorit.

https://youtu.be/3ys63CvdpAc