Ballina Vendi PASTICERI BLETA, NJE TJETER NJESI SHITJE DHE SHERBIMI HAPET NE FIER

PASTICERI BLETA, NJE TJETER NJESI SHITJE DHE SHERBIMI HAPET NE FIER

2

Pasticeri Bleta vjen me nje tjeter njesi ne Fier. Duke pare kerkesat ne rritje te qytetareve dhe shtimin e games se produkteve, pasticeri Bleta, shton hapsirat per te shijuar embelsirat dhe prodhimet e brumit. Eshte bere tashme inaugurimi I mjediseve te reja, dhe interesimi ka qene I madh. Dyqani I hapur sefundmi, eshte I dyti ne Fier, ndersa per te plotesuar kerkesat e konsumatoreve nje pasticeri e standardeve europiane eshte ne Roskovec.

https://youtu.be/k3xM-YEMh4w