tvkombi
tvkombi

GJIKNURI SHPERNDAN DESHMITE E PARA TE STATUSIT TE NAFTETARIT

Vendi

Publikuar ne:16:22 - 22/04/2018

Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, garantoi banoret e fshatit Zharres ne Fier se do te marrin pagesen per te riparuar demet e shtepive edhe nga kompania naftenxjerrese “Bankers Petrolium”. Nderkohe ministri Gjiknuri shperndau deshmite e para per statusin e naftetarit dhe tha se procesi do te vijoje me shpejt.

https://youtu.be/-e0Dsqq80v8

Ju sugjerojmë