Ballina Vendi NXNESIT E SHKOLLES “ZHANI CIKO” NE PATOS ORGANIZOJN NJE AKTIVITET

NXNESIT E SHKOLLES “ZHANI CIKO” NE PATOS ORGANIZOJN NJE AKTIVITET

2

E gjithe shqiperia ne sofren e qytetes sone. Ka qene ky aktivteti I organizuar  nga nxnesit e shkolles  “Zhani Ciko” ne Patos. Ruajtja e traditave dhe percjellja e tyre nder breza, ka bere qe nxenes e mesus te kesaj shkolle te organizojne kete sofer te madhe, ku ne thelb ishin pikerisht ritet dhe zakonet, te ruajta e trasheguara nder breza

https://youtu.be/MkUSXOmzA14