Ballina Vendi BASHKEPUNIMET ME USAID, TAKIM PER ZHVILLIMIN EKONOMIK VENDOR NE BASHKINE FIER

BASHKEPUNIMET ME USAID, TAKIM PER ZHVILLIMIN EKONOMIK VENDOR NE BASHKINE FIER

2

Drejtori i Projektit te USAID-it per Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore  Kevin McLaughlin eshte takuar sot me kryetarin e bashkise Fier Armando Subashi, ku kane diskutuar rreth zhvillimeve me te fundit ne institucionin e bashkise pas nje sere bashkepunimesh me USAID ne kuader te projektit per nje qeverisje te mire. Pas takimit formal z. McLaughlin mori pjese ne takimin teknik te  Keshillit per Zhvillim Ekonomik Vendor ne Bashkine Fier. Ne kete te fundit  mes te tjerash vemendja eshte ndalur edhe tek guida “Te besh biznes ne Fier”, nje guide e hartuar me mbeshtetjen e USAID-it e cila orienton investitoret si dhe shpalos potencialin e Fierit

https://youtu.be/l4O-_l-3bjw