Ballina Vendi NUMER REKORD KERKESASH PER DIVORC, 525 RASTE NE NJE VIT NE FIER

NUMER REKORD KERKESASH PER DIVORC, 525 RASTE NE NJE VIT NE FIER

3

525 kerkesa per zgjidhje martese jane depozituar prane Gjykates se FIerit per vitin 2018. 421 kane perfunduar me divorc, ndersa 104 cifte arriten te pajtohen. Te dhenat flasin per nje rritje shqetesuese te fenomenit ne krahasim me vitet e shkuara Gjendja social ekonomike dhe emigrimi evidentohen si shkaqe kryesore.

https://youtu.be/hi6vxEWxf_4