Ballina Vendi NIS RIKONSTRUKSIONI I AKSIT FIER- LEVAN, DEVIJOHET TRAFIKU NE NJE PJESE TE...

NIS RIKONSTRUKSIONI I AKSIT FIER- LEVAN, DEVIJOHET TRAFIKU NE NJE PJESE TE RRUGES

2

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore njoftojne se tashme po nderhyhet ne aksin Fier-Levan, per te permiresuar gjendjen e rruges.Ne kuader te ketyre punimeve, ARRSh dhe Policia Rrugore njoftojne se prej mengjesit te se enjtes do te kete devijim te trafikut ne disa akse.

 

 

 

https://youtu.be/NhfQiSEpVXY