Ballina Vendi “Nëse Rusia ndalon s’ka më luftë, nëse Ukraina s’lufton s’ka më Ukrainë”,...

“Nëse Rusia ndalon s’ka më luftë, nëse Ukraina s’lufton s’ka më Ukrainë”, Rama publikon foton nga protesta kundër sulmit rus

2

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish për luftën mes Rusisë dhe Ukrainës.

Nëpërmjet një statusi të publikuar në Facebook, Rama ka publikuar foto të qytetarëve të cilët kanë dalë kundër sulmit rus, në të cilën shkruhet: “Nëse Rusia ndalon s’ka më luftë, nëse Ukraina s’lufton s’ka më Ukrainë”

Rama më herët është shprehur në mbështetje të integritetit territorial të Ukrainës.