Ballina Vendi NE XHAMINE E FIERIT, NUK KANE MUNGUAR EDHE VIZITAT DHE URIMET NGA...

NE XHAMINE E FIERIT, NUK KANE MUNGUAR EDHE VIZITAT DHE URIMET NGA KRERE TE POLITIKES

2

Te kthyera tashme ne nje tradite, ne xhamine e fierit, nuk kane munguar edhe vizitat dhe urimet nga krere te politikes, feve te tjera, perfaqesus te institucioneve vendore etj. pervecse kane shprehur urimet per kete dite te shenuar per te gjithe besimtaret myslimane, ata nuk kane harruar te japin edhe mesazhet e tyre.

 

 

 

https://youtu.be/VaqpVoeoTR0