Ballina Vendi NDALOHEN GJIROKASTRITET MOREN PAKISTANEZET NE KAKAVIJE DO I ÇONIN NE ITALI

NDALOHEN GJIROKASTRITET MOREN PAKISTANEZET NE KAKAVIJE DO I ÇONIN NE ITALI

2

Dy te rinj nga Gjirokastra jane ndaluar pasi akuzohen se ne bashkepunim me njeri tjetrin i kane dhene ndihme per kalimin e paligjshem te kufirit 4 shtetasve pakistaneze. Per 1.200 euro shtetasit pakistaneze kane hyre nepermjet pikes kufitare Kakavije dhe do te kalonin transit ne Itali. Ne pranga jane vendosur nje 23 vjecar dhe nje 18 vjecar, ted y banues ne Gjirokaster.

 

 

https://youtu.be/8bl3OmdXLpo