Ballina Vendi NDOTJA NE MALLAKASTER, PERFAQESUES TE KE SHIKOJNE NGA AFER SITUATEN

NDOTJA NE MALLAKASTER, PERFAQESUES TE KE SHIKOJNE NGA AFER SITUATEN

2

Perfaqesues te Keshillit te Evropes kane qene te pranishem ne qytetin e Ballshit, aty ku eshte diskutuar pikerisht per ndotjen mjedisore. Perfaqesues te Keshillit te Evropes dhe shoqatave ambientaliste kane mbeshtetur problematiken e ketij qyteti, ngritur nga kryebashkiaku Kapllanaj, duke theksuar se Ballshi renditet si nje nder qytetet me te ndotur, dhe kjo e fundit  vjen nga vendburimet e naftes.

 

 

 

https://youtu.be/7Jqu_8Qhn84