Ballina Vendi NDERHYRJET NE INFRASTRUKTURE, NDRYSHON TOTALISHT RRUGA “ALUSH FRAKULLA”

NDERHYRJET NE INFRASTRUKTURE, NDRYSHON TOTALISHT RRUGA “ALUSH FRAKULLA”

2

Brenda nje kohe te shkurter eshte rehabilituar nga Bashkia e Fierit, nje nder akset me problematik  te lagjes “Sheq I Madh”, rruga “Alush Frakulla”. Per te perfunduar sa me pare punimet eshte punuar edhe gjate oreve te nates, duke e kthyer kete ask, ne nje tjeter rruge me parametra bashkekohor. Si ka qene rruga, dhe sa ne ndihme u vjen ajo banoreve, kane folur vete qytetaret.

https://youtu.be/jg6TTWjfC9U