tvkombi
tvkombi

NDALOHET I RIU, KAPET ME LOJERA FATI NE LOKAL

Vendi

Publikuar ne:17:28 - 20/02/2019

Nje tjeter rast i aktivitetit te lojerave te fatit eshte evidentuar nga policia ne Fier, duke proceduar penalisht edhe nje shtetas 20 vjeçar me iniciale E.Ç.  Ndaj 20 vjeçarit rendojne akuzat e “Organizimit te lotarive te palejuara” dhe “venia ne dispozicion te lokaleve per lojera te palejuara”.Sipas asaj qe njofton policia, i riu  ne ambientet e lokalit qe administronte vete, ushtronte aktivitet te kunderligjem te lojerave te fatit.

https://youtu.be/mYgM_wpVpic

Ju sugjerojmë