Ballina Vendi NDALIMI I ALDO YMERAJT, FLASIN FQINJET E 25 VJECARIT

NDALIMI I ALDO YMERAJT, FLASIN FQINJET E 25 VJECARIT

4

Pas dhenies se mases se arrestit me burg per efekt ekstradimi per 25 vjecarin Aldo Ymeraj, ne kemi folu me fqinje te tij. Ata jane shprehur se gjithe ajo cka kane degjuar per Aldon u eshte dukur e pabesueshme, pasi nuk e njohin per djale problematik. Fqinjet kane shtuar se Aldua dhe nena e tij jetojne me te ardhura mesatare, dhe kjo I shton edhe me shume dyshimet qe 25 vjecari mund te kete perfituar sasi te medha parash me ane te vjedhjeve ne internet.

https://youtu.be/eq5Xpy-aYaY