Ballina Kulture Misteri i datës 22/02/2022 dhe çfarë duhet të bëni sot!?

Misteri i datës 22/02/2022 dhe çfarë duhet të bëni sot!?

3

22 shkurt 2022, besohet të jetë një nga ditët më të favorshme të vitit. Sekuenca me dy dyshe besohet se ka një rëndësi astrologjike dhe kombinimi 2/22/22 ose 22222 do t’ju lejojë të manifestoni të gjitha ëndrrat dhe dëshirat tuaja.

Interneti është i fiksuar pas kësaj date pasi të gjithë duan të kuptojnë domethënien më të thellë që mbart dita. Pra, ja se si portali i manifestimeve mund t’ju ndihmojë të shënoni fillime të reja në jetë ndërsa ne shpjegojmë kuptimin e tij.

Cila është rëndësia e datës 22/22/22?

Portali 2/22/22 ose 22222 i referohet dritares ose periudhës kohore më 22 shkurt 2022, kur energjitë janë më të larta. Portali besohet se do të hapet plotësisht më 22.02.22 dhe do të na japë energji për t’u fokusuar në aspekte që mund ta bëjnë jetesën tonë më të mirë.

Filloi në ditën e dytë të muajit dhe energjitë do të përforcohen sot. Numri i engjëllit 222 e bën manifestimin më të fuqishëm. Kjo do të ishte gjithashtu hera e fundit që do të dëshmojmë sekuencën prej 222 në këtë shekull.

Duke komentuar ndryshimet gjatë kësaj periudhe, Shereen Campbell nga Horoscope.com tha për New York Times: “Historikisht, kjo kohë është shënuar me shumë ndryshime”.

Gjërat që mund të bëni më 22 shkurt 2022

Nëse besoni në rëndësinë e 22/2/22, këtu janë disa gjëra që mund të bëni për të shfaqur energjitë tuaja:

– Ndajeni mendjen tuaj për atë që keni nevojë dhe jini të qartë për atë që dëshironi të manifestoni.

– Rendisni aspektet ku dëshironi të përqendroni energjinë tuaj, si shëndeti, financat dhe më shumë.

– Vizualizoni faktorët mbi të cilët po i kanalizoni energjitë tuaja. Një tabelë vizioni me imazhe mund t’ju ndihmojë të imagjinoni më mirë.

– Synimet tuaja duhet të pasohen nga veprime për të parë nëse portali i energjisë funksionoi vërtet, për shembull, nëse jeni duke kërkuar për dashuri, bashkohuni me një aplikacion takimesh ose nëse doni të ndiqni studime të larta, filloni një kurs online.

Njerëzit në Twitter janë fiksuar me datën 22/2/22 dhe mezi presin të shohin se çfarë ka rezervuar portali i fuqishëm për ta.

Njëri shkroi në Twitter: “Nesër është 22/2/22!! Çfarë po përpiqeni të manifestoni?? Kohët e fundit kam shkruar shumë skenarë dhe pa dyshim mendoj se më ndihmon të arrij qëllimet që dëshiroj. #22222.”

“Portali i madh hapet sonte më 22/2/22, bëni ritualet tuaja, manifestoni dhe meditoni se energjia do të jetë e fuqishme”, shtoi një tjetër.

Njëri tha: “22/2/22 nesër- hapja e portalit për të manifestuar! Shpresoj që të gjithë të shfaqni gjëra të mahnitshme. Ne i meritojmë të gjitha bekimet.”

“Nesër është 22/2/22 bëhu i mrekullueshëm!!! Portali do të jetë i hapur dhe universi do t’ju japë atë që dëshiron zemra juaj. Por tregohu specifik dhe kujdes se çfarë kërkon…”, ka shkruar një tjetër.