Ballina Bota Italia heq karantinën për të gjithë udhëtarët, hap kufijtë dhe për turistët...

    Italia heq karantinën për të gjithë udhëtarët, hap kufijtë dhe për turistët nga Shqipëria

    2

    Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza ka firmosur rregulla të reja për Covid-19, të cilat do të futen në fuqi në 1 mars.

    Duke nisur nga kjo datë s’do të ketë më karantinë për të gjithë qytetarët nga e gjithë bota që udhëtojnë drejt këtij vendi.

    Nisur nga ky rregull Italia ka hapur dhe për turistët nga Shqipëria.