Ballina Vendi MINISTRJA E DREJTESISE, TAKIM ME AVOKAT E NOTER NE FIER

MINISTRJA E DREJTESISE, TAKIM ME AVOKAT E NOTER NE FIER

2

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka zhvilluar një takim me avokatë, noterë dhe juristë të qytetit të Fierit, me të cilët ka diskutuar lidhur me çështjet e refomës në drejtësi, ecurinë e saj, krijimin e institucioneve të reja të drejtësisë dhe efektet që do ketë ajo për qytetarët, por edhe për aktorët e fushës së drejtësisë. Gjate takimit ministrja gjonaj ka dëgjuar shqetësimet dhe problemet e ngritura nga avokatët dhe noterët lidhur me punën e tyre të përditshme dhe marrëdhëniet me institucionet e tjera që varen nga Ministria e Drejtesise.

https://youtu.be/LrDyUfyIrWE