Ballina Vendi INAUGUROHET GALERIA E ARTEVE “VILSON KILICA”

INAUGUROHET GALERIA E ARTEVE “VILSON KILICA”

2

Eshte inauguruar galeria e arteve “Vilson Kilica” ne Fier.  Ne prani te kryeministrit Edi Rama, Kryebashkiakut te Fierit Armando Subashi, Ministrave dhe Deputeteve, theksi eshte vendosur tek rendesia qe ka kjo godine, e transformuar rrenjesisht. Per ministren e kultures Mirela Kumbaro, ish fabrika e miellit tashme eshte nje nder galerite me te mira ne vend. Kumbaro ka theksuar se per Fierin nuk do te mungoj vemendja, edhe persa I perket pikave arkeologjike dhe atyre turistike.

https://youtu.be/pYPiBlq3O4s