Ballina Vendi MINISTRI KLOSI NE PASTRIMIN E PLAZHIT TE SEMANIT, PENALITETE TË ASHPRA PËR...

MINISTRI KLOSI NE PASTRIMIN E PLAZHIT TE SEMANIT, PENALITETE TË ASHPRA PËR NDOTËSIT E LUMENJVE DHE DETEVE

2

Penalitete të ashpra për ndotësit e lumenjve dhe deteve. Pas përfundimit të Javës së Tokës ku janë angazhuar më shumë se 20 mijë vetë dhe të gjitha institucionet shtetërore, toleranca për ndotësit do të jetë zero. Ky është mesazhi i Ministrit Klosi nga plazhi i Semanit ku ndoqi nga afër pastrimin dhe fillimin e përgatitjeve për sezonin e ri turistik në bashkinë e Fierit.

https://youtu.be/ynL4TXof4YE