Ballina Vendi MBYLLET “FOKUS AWARD”, FOTOGRAFI NGA BOSNJE HERCEGOVINA FITON CMIMIN E PARE

MBYLLET “FOKUS AWARD”, FOTOGRAFI NGA BOSNJE HERCEGOVINA FITON CMIMIN E PARE

2

Ka qene fotografi nga Bosnje Hercegovina Mithad Poturovic ai qe ka fituar cmimin e pare te “Fokus Aeard”. Ne edicionin e tij te 9-te, kjo gare e fotografise ka mbledhur bashke rreth 40 artiste, jo vetem nga shqiperia dhe rajoni por edhe me gjere. Aktiviteti eshte kthyer  tashme ne tradite, mbeshtetur nga Bashkia Fier, BenArt Print dhe ne partneritet me Galerie e Artit “Vilson Kilicia”, Shoqaten Antik, dhe EJAlbum.

 

 

 

https://youtu.be/eXyao6VGKuQ