Ballina Vendi MBROJTJA DHE MENAXHIMI I PYJEVE, ZV MINISTRJA E MJEDISIT NE FIER

MBROJTJA DHE MENAXHIMI I PYJEVE, ZV MINISTRJA E MJEDISIT NE FIER

2

Menaxhimi I pyjeve dhe mbrojtja e tyre ka qene ne fokus te nje takimi organizuar ne qytetin e Fierit. Ne prani te Zevendes Ministres se Mjedisit, Ornela Çuçi, jane disktutuar e nivel ekspertesh mundesite per zhvillimin e ketij sektori, ndersa eshte prezantuar edhe nje projekt koktret. Per Zv.Ministren Çuçi, pas konsultimeve, pritet qe gjithcka te finalizohet me nje ligj, I cili do te kaloj ne Parlamentin Shqiptar.

 

https://youtu.be/oQGf1CDxNDU